PRISLISTA Uppdaterade priser 1/6 2022 ex.moms
Återtag Kött:
Lamm : 370kr (slaktkostnad)under 28kg sedan blir priset samma som får.
Får: 410kr (slaktkostnad)
Återtag Skinn 160 kr (Transport till Skinnberederier ingår)
Styckning:
Delning:
50 kr/djur
Delas i ryggmärgen
Grovstyckning:
170 kr/djur
Hel stek med ben (fiol), hel rygg, bogstek med ben, revben med slaksida.
Finstyckning:
Lamm: 230kr/djur
Får 270kr/djur
Stek med ben, sadel+kotletter, delad bogstek med ben,delade revben. Nacken som knäcks på 3 ställen, samt slaksida och lägg skickas med till färs alt. grytbitar som ni fixar själva.
Grillstyckning:
Lamm:325 kr/djur
Får: 355kr/djur
Stek , rygg , bog, nacke skivas, revben delas. Slaksida och lägg skickas med till färs alt. grytbitar som ni fixar själva.
Urbenat:
365 kr/djur + 110kr/djur för avfall ben
Urbenad stek, ryggbiff (ytterfilé), innerfilé, urbenad bog, urbenade revben, nacke, slaksida och lägg benas ur till färs alt. grytbitar som ni fixar själva.
Korvkött:
365 kr/djur +110kr/djur för avfall ben
Hela djuret styckas benfritt i små bitar för korvtillverkning.
Färs:
Lamm 65 kr/djur
Får 85 kr/djur
Slaksida, lägg, och nacke
Vaccumförpackning:
Lamm:230 kr/djur
Får: 280kr/djur
Samtliga detaljer konsumentförpackas med ca, 4 st kotletter/påse, ca 500g/färspaket.
Vid urbenat tillkommer extra kostnad pga. extra påsar och arbetstid.
Transp.kostnad Återtagsdjur 50kr/djur
Endast vid plats i bil och resa i området