PRISLISTA Uppdaterade priser 1/7 2024 ex.moms
Återtag Kött:
Lamm : 375kr (slaktkostnad)under 28kg sedan blir priset samma som får.
Får: 415kr (slaktkostnad)
Återtag Skinn 160 kr (Transport till Skinnberederier ingår)
Styckning:
Delning:
60 kr/djur
Delas i ryggmärgen
Grovstyckning:
175 kr/djur
Hel stek med ben (fiol), hel rygg, bogstek med ben, revben med slaksida.
Finstyckning:
Lamm: 235kr/djur
Får 275kr/djur
Stek med ben, sadel+kotletter, delad bogstek med ben,delade revben. Nacken som knäcks på 3 ställen, samt slaksida och lägg skickas med till färs alt. grytbitar som ni fixar själva.
Grillstyc330 kr/djur
Får: 360kr/djur
Stek , rygg , bog, nacke skivas, revben delas. Slaksida och lägg skickas med till färs alt. grytbitar som ni fixar själva.
Urbenat:
370 kr/djur + 110kr/djur för avfall ben
Urbenad stek, ryggbiff (ytterfilé), innerfilé, urbenad bog, urbenade revben, nacke, slaksida och lägg benas ur till färs alt. grytbitar som ni fixar själva.
Korvkött:
370 kr/djur +110kr/djur för avfall ben
Hela djuret styckas benfritt i små bitar för korvtillverkning.
Färs:
Lamm 70 kr/djur
Får 90 kr/djur
Slaksida, lägg, och nacke
Vaccumförpackning:
Lamm:235 kr/djur
Får: 285kr/djur
Samtliga detaljer konsumentförpackas med ca, 4 st kotletter/påse, ca 500g/färspaket.
Vid urbenat tillkommer extra kostnad pga. extra påsar och arbetstid.
Transp.kostnad Återtagsdjur 60kr/djur
Endast vid plats i bil och resa i området